Creant equips...

Creant equips...

30 Abr 2024 22:44 - 30 Abr 2024 22:47 #1 per TXABI (Associat/da)
Em fa il•lusió el compartir-vos aixó:

txabialbert.blogspot.com/2024/04/me-enca...salgan-bien.html?m=0

Per segon cop hem guanyat la Marató de relleus per Equips (categoría femenina) amb el segon millor temps de les 13 edicions, a 8' 17" del segon equip femení classificat i en 16°posició a la general d'entre 129 equips.
Però qué vull dir amb lo de "hem guanyat"? Quí ha guanyat?
És un tema curiós: m'agrada crear equips per a una competició en concret. Equips "salidos de la nada". I amb un fet diferenciador: les componentes no és coneixen entre sí abans d'entrar al equip.
El primer cop va ser a la Marató per Equips de 2019.

txabialbert.blogspot.com/2019/03/me-enca...salgan-bien.html?m=1

Vaig muntar l'equip amb sis corredores de sis nacionalitats diferentes (polaca, escocesa, rumana, filipina, espaÑola i colombiana) que cap d'elles havía intercanviat paraula (tot i haver coincidit en curses). Peró des del primer moment vaig aconseguir que funcionesin com un equip.
Varem fer l'ultim rellleu anant en sisena posició, a gaire be 2 minuts de la primera... I varem acabar guanyant per més de 2 minuts; brutal Jackeline Gómez en aquest últim relleu (una Jackeline que aquest diumenge, a Empuries debutaba en Marató... I de quina manera: guanyadora Absoluta i lllepant el sub 3. Una depredadora.

Aquest equip de 2019 "PORQUE NOSOTRAS LO VALEMOS") me'l vaig poder treballar amb temps.
L'equip d'ahir, anomenat igual, va ser un altre cosa.
Perqué el 2020 en vaig inscriure un per tractar de revalidar el títol. Per aixó el nom aquest cop era "HEMOS VENIDO A POR LO NUESTRO". Només Laura repetia. Peró el COVID va anular la prova.
2021, 2022 i 2023 van passar sense que jo mogués fitxa.
Peró aquest any, un día abans de que es tanquésin inscripcions (...i sense haver-ne parlat amb cap corredora) vaig inscriure novament a "PORQUE NOSOTRAS LO VALEMOS". Laura va tornar a ser la única repetidora. Novament formáven equip sis desconegudes. I novament van guanyar la Marató; qué dic guayar: van arrasar. Podeu llegir-ho en l',enllaç del principi.

I quelcom semblant a la pasada Trailwalker: tot i petar jo al km 78 (per l'esquena) tres perfectes desconegudes abans de donar el primer pas a Olot van acabar en una brutal setena posició a la general. El nom del equip? "SI HAY QUE IR, SE VA. Y PUNTO"
(aquí teniu l'enllaç:
txabialbert.blogspot.com/2023/05/70-que-...-que-son-70.html?m=0

No se, em feia il•lusió compartir-ho amb vosaltres

(qué consti en acta que vaig fer un "llamado general" per si alguna CORRECAT s'animava)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mai 2024 10:36 #2 per Jorfer (Associat/da)
Bona iniciativa Txabi.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.