Corredors.cat

Bàner

Temes més nous al fòrum

Massatge amb els peus

Els peus, així com les mans, els colzes i els genolls s'han utilitzat sempre per a donar massatges. Es considera que els habitants del continent asiàtic van ser els primers que perfeccionaren aquestes tècniques... A Espanya fa més de vint anys un valencià de nom José Martínez va crea aquesta tècnica denominada Desbloqueig Pedestre.

(Aquest text és un extracte de l'article publicat a la revista Cuerpomente d'abril 2010, redactat per l'Àngel López (Hanrath) i el seu company de consulta Lluís Iglesias)

 

www.shiatsuinsitu.com
 

Els JJOO d'Àmsterdam, 1928 (II) - Llençament de disc

Autor: Daniel Justribó, 'danili'

(aquest text és la segona part de l'article Els Jocs Olímpics d'Àmsterdam, 1928)

El 31 de juliol de 1932 a Amsterdam es va proclamar la primera campiona olímpica en una prova atlètica dels JJOO. Segons les fonts trobem que va ser l'Elizabeth Robinson (USA) guanyadora dels 100 metres o la Halina Konopacka (POL) guanyadora a la prova de disc. No he pogut esbrinar...

 

Els Jocs Olímpics d'Àmsterdam, 1928

Autor: Daniel Justribó, 'danili'

Si tot va bé, el proper octubre trepitjaré a Amsterdam el meu segon Estadi Olímpic. Aprofitant les vacances i recuperant paperassa he anat buscant informació sobre els atletes que van córrer en aquest mateix estadi el 1928 amb motiu dels JJOO que s'hi van disputar. El material de la pista ha canviat, potser han fet reformes com ho han fet fa poc a l'Estadi de Barcelona però espero poder respirar l'essència d'aquells temps en blanc i negre.

Aquest és el primer d'una sèrie de diferents textos sobre els Jocs Olímpics  d'Àmsterdam de 1928 que es publicaran durant els propers dies.

 

 
labotiga-banner
banner-lliga1

Usuari