Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Els JJOO d'Àmsterdam, 1928 (II) - Llençament de disc

Autor: Daniel Justribó, 'danili'

(aquest text és la segona part de l'article Els Jocs Olímpics d'Àmsterdam, 1928)

El 31 de juliol de 1932 a Amsterdam es va proclamar la primera campiona olímpica en una prova atlètica dels JJOO. Segons les fonts trobem que va ser l'Elizabeth Robinson (USA) guanyadora dels 100 metres o la Halina Konopacka (POL) guanyadora a la prova de disc. No he pogut esbrinar...

 

Els Jocs Olímpics d'Àmsterdam, 1928

Autor: Daniel Justribó, 'danili'

Si tot va bé, el proper octubre trepitjaré a Amsterdam el meu segon Estadi Olímpic. Aprofitant les vacances i recuperant paperassa he anat buscant informació sobre els atletes que van córrer en aquest mateix estadi el 1928 amb motiu dels JJOO que s'hi van disputar. El material de la pista ha canviat, potser han fet reformes com ho han fet fa poc a l'Estadi de Barcelona però espero poder respirar l'essència d'aquells temps en blanc i negre.

Aquest és el primer d'una sèrie de diferents textos sobre els Jocs Olímpics  d'Àmsterdam de 1928 que es publicaran durant els propers dies.

 

 

Stylianos Kyriakides: els miracles existeixen 

 

Recuperació Post-Marató

www.fisiologic.com

Després d'haver corregut una marató cal tenir presents una sèrie de mesures per tal de recuperar el nostre organisme de l'esforç extraordinari al que l'hem sotmès.

Serà tan important el descans suficient (importància de dormir 8h) com una alimentació sana, ja que el cos ha de regenerar els teixits i recarregar l'energia gastada que no és gens menyspreable.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online