Coquetó que és un: m'he fet unes extensions

Coquetó que és un: m'he fet unes extensions

22 Abr 2024 15:51 #1 per TXABI (Associat/da)
Sí, perquè l'altre dia vaig caure en el compte de que si aquest primer tram del meu Camí del Nord eren les cinc etapes des de Ribadeo fins a Baamonde (de 92,4 k) se m'anaven a quedar "penjades" tres etapes a les quals mai aniria i que són:
1. Bamonde - Miraz (14,9K)
2. Miraz – Sobrado dos Monxes (24.9k)
3. Sobrado dos Monxes - Arzúa (22k).
La següent etapa hauria de ser Arzúa-O'Pedrouzo. Però com que aquesta etapa ja l'he fet dues vegades (al Camí Francès i al Camí Primitiu), "me la vaig a saltar" (o com dirien en tota prova ciclista de gran nivell que es preï, "serà una etapa neutralitzada"). A més, Enrique té un dinar d'aniversari a Santiago el dia 11; així, amb aquesta avorrida etapa neutralitzada, quadrem data.
Així doncs, finalment, el primer tram que recorreré del Camí del Nord passa a ser de NOU etapes en lloc de CINC, i de 175,4k en lloc de 92,4.
El hashtag inicial ha estat substituït per un de més raonable i real; perquè com vulgui que, per primera vegada, no faré el Camí del tirón, he cregut més convenient canviar-lo pel de:
#TXABI_AHORA_TROCEANDO_EL_CAMINO_DEL_NORTE
I, a poc a poc, es va materialitzant el marxandatge d'aquest camí. Ja tinc les gorres.

El #hashtag que anirà a la motxilla serà aquest; la novetat serà la de que cada tram que faci tindrà la seva tira amb el seu nom; en aquest primer cas apareixerá el tram RIBADEO- SANTIAGO, al qui més que probablement li seguirà l'IRÚN - BILBAO, amb les seves 7 etapes i els seus durs 137k (una mitjana de 19,6 k/etapa). Curiosament, final i inici del Camí del Nord. I així successivament per cada nou tram que vagi fent fins a completar (saltant d'un lloc a un altre sense ordre ni concert) el recorregut del Camí del Nord
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.