44a La Cursa - El Corte Inglés 5/05/2024 9:00 h

44a La Cursa - El Corte Inglés 5/05/2024 9:00 h

05 Abr 2024 18:37 #1 per Vladi (Associat/da)
Hola, companys i companyes.

Us passo el link amb la informació d'aquesta cursa mítica a Barcelona (la marató :joy: de El Corte Inglés, com li deien antigament). Aquest any anava una mica despistat perquè no surt al calendari de Championchip i ningú de nosaltres havia obert el fil. Ahir vaig rebre la notícia a través de betevé que estaven obertes les inscripcions.

El recorregut és molt semblant al de les dues últimes edicions, sortida Corte Inglés de Diagonal i arribada a plaça Catalunya. És un circuit bastant ràpid, tot i que a mi m'agradava més l'antic, quan passava per l'estadi.

Jo l'he corregut 15 vegades, sense comptar les que havia fet caminant amb els meus fills quan eren petits. De correcats també n'hi ha uns quants que són molt fidels en aquesta cursa. Alguns han fet gairebé totes les edicions :whistle: :thumbup: :thumbup: :clap: :clap:

No forma part de les curses del calendari de la lliga de Championchip, però sí de la nostra Lliga Correcat :party:

Si feu la inscripció abans del dia 12, el dorsal és personalitzat.

Aquí us deixo el link

cursaelcorteingles.cat/

Salut, companys i companyes :great: :great: :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mai 2024 19:02 #2 per Sergi42195 (Associat/da)
Hola,

Doncs un que farà la marató de El Corte Inglés.

Ens veiem

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mai 2024 19:33 #3 per Natxo (Associat/da)
Hola Vladi i Sergi42195
Allà ens veurem un any més
;)

Natxo
Sant Quirze del Vallès

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mai 2024 20:44 #4 per fandes (Associat/da)
Doncs allà estaré per animar-vos! :) Que la Ther farà un entrenament de qualitat pensant en Sant Quirze :party:

Això sí... Que torni el circuit de Montjuic, si us plau! :P

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Mai 2024 02:19 #5 per andreugg (Associat/da)
Allà estaré i un més que mira al cel demanant que algun dia torni l'antic recorregut... Per curses de 10k tenim tot l'any, aquesta era especial per tot.

El tema del Xipgroc ens va agafar amb el pas canviat, acostumat a puntuar en aquesta cursa serà el primer cop que no.

Apa salut!

10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Mai 2024 22:04 #6 per andreugg (Associat/da)
On vaig dir allà estaré ja no puc confirmar-ho amb tanta energia, que porto 2 dies amb una afonia i depèn de com vegi demà aniré diumenge o no. No vull allargar l'afonia per una cursa, l'estimo molt però no baixaria a caminar, si corro ho faig sinó em quedo sense cursa. (Tot això amb el permís sempre de la meva estimada RENFE) hahaha

Salut!

10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Mai 2024 13:38 #7 per fandes (Associat/da)
Com us ha anat per la "marató del poble"? Encara que sigui d'una marca comercial, per molts aquesta cursa ha estat la nostra entrada a aquest "mundillo". I avui amb la Ther ens hem donat un homenatge sortint des del darrera darrera de tot... Recordant com era quan no hi havia cap mena de pretensió de temps.

Feia 4 anys que no corríem cap cursa plegats, i ella tampoc encarava cap 10k (ha anat fent 5k els darrers dos anys). Això i sortir rodejats de gossos, famílies i un ambient festiu feia que calculèssim arribar a meta aproximadament en sub60... Però sempre em sorprén :hearteyes: i en una prova d'eslalom divertidíssima s'ha marcat un 52m51s (26m14s+26m37s) que tenint en compte els taps que ens hem trobat (especialment els darrers kms on s'estretava més) ens sap a glòria!

Espero de cor que hagueu gaudit tant com nosaltres dos, us llegim!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Mai 2024 16:43 #8 per rularo86 (Associat/da)
Bona tarda,
Aquest matí m'he sumat en aquesta festa, que ja ha començat una estona abans de prendre la sortida.
En arribar a l'estació de Sants sento que em criden i veig que son Ther i fandes. " setmanes consecutives ensopengant-me amb fandes, doncs ja vam coincidir a la 11a Marató de Relleus per euips a Cornellà. M'indica que aprofitarà la distància a la sortida per anar fent un escalfament i, que en aquesta cursa acompanyarà a la Ther. M'hi sumo en aquest escalfament, un luxe poder rodar al costat d'una persona de tant nivell tant personal com esportiu :party:

Arribem a l'entorn de la sortida i observo un grup força nombrós de Kms per l'ELA i aprofito per parlar una mica amb Pirata Luci i pirata agus. Em dirigeixo al calaix groc i escolto les paraules de Juan Carlos Unzué que precedeixen a la sortida. Aquesta cursa es la primera de 10k en mes d'un any per lesions i l'objectiu es mirar de no quedar gaire lluny del meu resultat en l'edició de 2022 (41'17") donat que el seu desnivell fa que no pugui comparar marques amb d'altres curses de 10k.

Donen la sortida i em trobo força a prop de la llebre de sub 40', la qual se que anirà allunyant-se. Passen els kms i veig en TOCIBDN. Arribo a l'avituallament i veig que, com era previsible, la llebre s'ha allunyat força i el ritme el meu ritme ha baixat una mica. El terreny que queda ja no serà tant favorable pero veig factible fer un sub 42', que tampoc puc despreciar. A partir del km 7 començo a millorar una mica el ritme i ja es va olorant l'arribada. Un cop deixo el carrer Casp miro de forçar el ritme per encarar la recta d'arribada i tanco amb 41'53" (35" mes que l'any 2022). No em puc queixar, toca anar agafant ritme però no hi estic tant lluny respecte les meves millors marques.

Un cop agafades aigua i refresc, decideixo quedar-me per veure arribar la resta de corredors/res i qui sap si veure pastanagues.
Dit i fet, torno a veure TOCIBDN i també veig en Vladi. A partir d'aquí trobaré 2 parelles gairebé consecutives, altre cop Ther i fandes (que una setmana fa relleu de 7k i a la següent s'apunta a fer eslalom) i, segons després el, Judith i Barceruel. Qui diu que no es pot compartir afició amb la teva parella (independentment si es tota l'estona al mateix ritme o, esperant-se a l'arribada)?:great:

Força minuts després se m'encén la bombeta amb una idea. Aquesta cursa la he fet en 26 ocasions comptant aquesta edició, i en algunes edicions he esperat fins a l'arribada del darrer corredor però mai he arribat amb aquests darrers participants. El fet que la cursa passi per Gran Via De Les Corts Catalanes m'ofereix la possibilitat d'unir-me a la cua de cursa sense gairebé desplaçament. Dit i fet, a tornar a fer els darrers 3 kms però en aquest cas gaudint de la part mes familiar i festiva. Es un altre mon, he pogut veure detalls d'edificis, negocis, gaudir del cel i fins i tot escoltar comentaris com el d'una familia que optaven a ser els darrers per segon any consecutiu. Podria ser una nova categoria?:wonder:

Just abans d'agafar Ronda de Sant Pere pujo a la vorera i em dirigeixo trotant a l'arc d'arribada per anar aplaudint les darreres unitats d'aquesta cursa. Efectuant aquesta tasca al costat muntanya, veig una cara coneguda a l'altra banda del carrer. Algú està animant al mateix temps que grava la cursa, qui pot ser? Obviament es en andreugg, que no te suficient en fer curses, que les grava en primera persona i quan acaba, es fica a gravar els altres. Efectivament pateix d'afonia, peró en acabar la cursa intercanviem opinions.

Falta alguna persona mes? Hi tant que sí un home que te el do de la ubiqüitat, es capaç d'apareixer en diversos punts de la mateixa cursa i, en aquest cas el localitzo a Gran Via De Les Corts Catalanes, ja en el darrer terç de la prova. Crec que no fan falta presentacions, saludo en David d'en blogmaldito.

Segur que em deixo molts i moltes CoRReCaTS/TeS. Salutacions a tothom i feliç dia de la mare.
Ens tornem a veure a la nostra cursa d'asfalt (Cursa Sant Quirze).

1000: 0:03'21" (1000 socials - 18/06/2022).
5000: 0:19'59" (XXIII Cursa de Poble-sec - 17/07/2022).
10000: 0:41'17'' (Córrer per córrer - 13/11/2022).
21097: 1:32'08" (XXXV Mitja Marató del Vendrell - 30/10/2022).
42195: 3:42'51" (Marató Barcelona - 07/11/2021).

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Mai 2024 22:22 #9 per Vladi (Associat/da)
Hola companys i companyes!

Una altra El Corte Inglés al sac, però amb la sensació que ens l'han canviat bastant. Ha perdut, en part, allò que la feia diferent d'altres curses de Barcelona. Encara manté una mica el punt popular, on molta gent que no és habitual a les curses surt a provar de córrer o a caminar, amb força ambient festiu; però, hauria de plantejar-se de tornar a l'antic recorregut.

Jo avui sortia amb l'objectiu de fer un sub 49, però m´he quedat a uns segons :unsure: d'aconseguir-ho. De totes formes content perquè em vaig recuperant del constipat de dies enrere i vaig millorant a nivell respiratori.

Avui, malgrat que segur que hi havia molts correcats, només he vist al començament de la cursa a l'Eric i al Jordi. En el quilòmetre 7-8 he vist al Manolo que anava fent de llebre i animant a uns amics. En acabar, quan estava estirant, he pogut saludar a José Antonio jrios59 . També he pogut saludar al David de blogmaldito, gràcies company per les fotos.

Jo encara no he trobat les classificacions. Algú sap si las han publicat?

Fins la propera a Cornellà, fent la Cursa Entrecultures. Deixem l'asfalt per un entorn molt més natural :thumbup:

Molta salut :great: :great: :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Mai 2024 22:59 #10 per luzyan54 (Associat/da)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Mai 2024 23:09 #11 per Vladi (Associat/da)
Muchas gracias, compañera :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Mai 2024 08:01 #12 per Natxo (Associat/da)
Seguint un mica el que apunta el Vladi, a mi m'ha sobtat (i em sap una mica greu) que no he vist ni uns sola samarreta correcat.
També és cert que he sortit de molt enrere i fora del meu calaix, per problemes "tècnics" i aliens a la meva voluntat. Potser tots els correctas tenen molt nivell i ningú habita les profunditats del pilot de corredors populars? el cas és que ha sigut una mica irritant haver d'esquivar tanta gent durant 3/4 de la Cursa. i gent caminant, fins i tot, al quilometre 2,5.

M'agradava més el circuit de sempre, la veritat

Natxo
Sant Quirze del Vallès

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Mai 2024 09:07 #13 per Sergi42195 (Associat/da)
Hola,

Ahir vaig estar present al igual que en l’edició anterior, a la 44 ena Cursa de El Corte Inglés.

Per ser la única cursa gratuïta a la ciutat de BCN, sincerament desconec si hi ha alguna més, la veritat que l’organització té una nota molt alta. Inscripció fàcil, recollida de dorsal als seus centres organitzat per dates i hores, un bitllet gratuït de transport, kilòmetres ben visibles amb mega cartells, sortida espectacular amb un grup de música dinamitzant l’espera (Coldplay), i arribada amb beguda isotònica i aigua.

Satisfet per el registre, al haver baixat quasi un minut respecte any passat 47:24, però igual de no satisfet per com gestionar la cursa. Sortida ràpida i amb bon ritme, que a partir del km 5, ja no puc mantenir i perdent gas. També la primera part de la cursa, és més favorable en lleugera baixada, amb menys girs que a la segona. Hi ha una mica de desnivell, sobretot part final, però res de l’altre món.

Punt i a part, mereix els participants que entren en calaixos que no els hi pertoca. Personalment vaig sortir del calaix que em tocava de color vermell, i abans de km 1, ja avançava a participants caminant amb cotxets de nen. Un perill. També hi havia alguns que caminaven. Si ho fan, que vagin per els costats, no per el mig com si sigui un passeig, doncs posa en perill a la resta, podent fer caure gent al terra i fer-se mal.

Fins aviat, i gràcies David per les fotos.

NOTA:: En cursa em va saludar Squash, amb un córrer fàcil, i a meta saludar a Gemma.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Mai 2024 13:20 #14 per squash (Associat/da)
Hola

el nou circuit, no vull posar-me nostàlgic però entrar a l'Estadi Olímpic tenia un punt excitant, és molt ben parit.

Recorregut ràpid i ample... però amb excés de participants sense cultura atlètica que dificultaven poden córrer per sortir d'on no els corresponia. Suposo que és la taxa del populisme.

Curiosa la imatge de la Diagonal de gent corrent endavant i un munt que feien desplaçaments en ziga-zaga quan alçaves el cap.

En cursa, salutacions efímeres amb en Sergi42195, Jordi i una de les cabretes, sense recordar el nick, i a la llunyania en ManoloM.

M'he divertit i esforçat, i el crono segons el que marquen els entrenaments.

Potser sí que hi repetirem.


Fins ara.

Jordi



Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Mai 2024 16:42 - 06 Mai 2024 16:42 #15 per RugbyMan (Associat/da)

squash va escriure:
En cursa, salutacions efímeres amb en Sergi42195, Jordi i una de les cabretes, sense recordar el nick, i a la llunyania en ManoloM.

Jordi


Si no em falla la memória les Cabretes eren 4: Dela, Oriol_tbd, Nyef i el Stone_apo....buff ja en tinc una edat si nomes som pocs els q ens enrecordem de com la liaven les "cabretes" al foro.

5000: 19'01" (Relleu 24h de Can Dragò 2014)
10km: 41'31" Bombers 2018 41'09" El Vendrell 2019
Behobia: 1:31:43 (2012)
21km: 1:31:05h (El Prat 219) 1:27:59 (Sitges 2020)
30km: 2:27:57h (Maratest 2013)
Maratò: 03:36:49h (BCN 2013) 03:20:07 (BCN 2018)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Mai 2024 19:12 #16 per Vladi (Associat/da)
Molt d'acord amb el Sergi42195, trobo que l'organització de la cursa és molt bona en la major part d'aspectes.

El punt a millorar és el tema d'assignació dels calaixos de sortida, que l'havien solucionat des de feia anys amb el xipgroc. L'empresa d'aquesta edició assignava els dorsals segons el temps que cadascú triava quan feia la inscripció, sense una posterior comprovació per part dels organitzadors. Vaig veure alguns corredors amb dorsal groc i caminant. També l'accés als calaixos va ser una mica caòtic. Per on vaig entrar al meu calaix hi havia una noia controlant que feia el que podia, però molta gent va entrar-hi sense el dorsal corresponent; això no és del tot culpa de l'organitzador, és a causa del poc civisme d'alguns corredors.

Aquests serien els dos punts, des del meu punt de vista, que han de millorar de cara a la pòxima edició: asignació de dorsals per temps acreditats en d'altres curses i entrada més controlada als calaixos.

Salut :great: :great: :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

08 Mai 2024 11:12 #17 per squash (Associat/da)

RugbyMan va escriure:

squash va escriure:
En cursa, salutacions efímeres amb en Sergi42195, Jordi i una de les cabretes, sense recordar el nick, i a la llunyania en ManoloM.

Jordi


Si no em falla la memória les Cabretes eren 4: Dela, Oriol_tbd, Nyef i el Stone_apo....buff ja en tinc una edat si nomes som pocs els q ens enrecordem de com la liaven les "cabretes" al foro.


Correcte !!!

Ets bo amb els noms, punyeteru.


Fins ara.

Jordi



Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Mai 2024 09:19 #18 per Ramon_B (Associat/da)
Una nova Cursa de El Corte Inglés aquest diumenge i ha estat la meva 43ª participació de les 44 edicions que s'han disputat :whistle: :party: Segueixo enyorant la pujada a Montjuïc !! :cry:

Com cada any caminadors en mig del recorregut que cal esquivar com pots, es el problema d'aquesta cursa amb tants participants que molts d'ell no en fan cap més.

Temps 1h00'41" a ritme de 6'04"/Qm. Un plaer córrer per una bona causa. Avui excepcionalment amb la samarreta de KMSxELA en lloc de la de corredors.cat

Gracies CarlesCat i David Patán per les fotos !!

694 Curses , 283 deumils / 42 Mitges / 3 Maratons
rbeltra.blogspot.com

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Avui 13:30 #19 per andreugg (Associat/da)
Molt bones, amb retard però per fi tinc el resum d'aquesta jornada. Vaig poder veure a diferents de vosaltres i va ser un plaer ja fos compartir la prèvia, el post cursa o com el cas del Crespo i el Dani un tram del recorregut.

Segueixo dient que aquesta cursa amb el recorregut per Montjuïc era millor, de que serveix una cusa ràpida si tinc de fer-la amb motxilla, evitar gent amb patinets, que s'aturen a fer selfies o estan en un calaix de 50 minuts si ells faran 1h i 30. Sincerament, no ho entenc, però si serveix per fomentar l'esport un plaer.

PD Ramon_B surts en el vídeo jeje :p

El gir de Casp no va agradar-me gens, va ser un doble gir en un tram on la cursa va llençada i no ajudava, apa no m'allargo. Salut!


10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.