xevifisio Hasn't joined any discussions yet.
xevifisio creat un nou tema ' ONCORReCaTS a la OnCodines Trail (13/4/24)' en el fòrum. fa 3 mesos

El pròxim dissabte 13 d'abril, un grup de correcats participarem en la 4a edició de l'Oncodines Trail, concretament a la distància L (78km i 3187m D+). Hi serem, en ordre alfabètic, l'Albabr95, Barceruel, Judith, Koose, Pale i Xevifisio. Dels 6, en tot moment han d'haver-hi un mínim de 3 al recorregut mentre la resta fan d'equip de suport. Aquesta és la principal diferència respecte a altres proves d'aquest tipus, com les Trailwalkers.

www.oncodinestrail.cat/

Aquesta carrera per equips és solidària i destina totes les seves donacions a la Fundació OncoVallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia.

www.oncodinestrail.cat/que-es-loncodines/

Certament, el fet que la carrera estigui vinculada a entitats que atenen les necessitats de persones que pateixen càncer ha estat decisiu per a la nostra participació. Tots coneixem algú que ha patit aquesta malaltia. A la nostra associació mateixa hem tingut (i tenim actualment) companys i companyes que han passat per aquest tràngol, en molts casos amb una recuperació completa però també amb alguns adeus molt tristos. La nostra cursa vol ser també un homenatge a tots ells.

Igual que en altres curses similars, cal aportar un donatiu mínim per poder participar. En aquest cas, 600€. Per aconseguir-ho, la primera iniciativa que hem tingut son uns penjadors de medalles solidaris (de medalles, de collars o del que vulgueu) superxulos que ens han fet els usuaris de la Fundació Els Joncs (un centre especial de treball per a persones amb discapacitat on col•labora el "capi" del nostre equip, en Xevifisio). El preu és de 18€ i podeu personalitzar el text que voleu imprimir en 3D. Per fer la vostra comanda, podeu contactar directament amb en Xevi.





Si ho preferiu, també podeu fer el vostre donatiu directament des de la web de la cursa, buscant el nostre equip: ONCORReCaTS.

www.oncodinestrail.cat/producte/donatiu-oncodines/

Ja hem començat a entrenar i estem molt il•lusionats pel repte esportiu i solidari. Ens acompanyeu?

Llegeix més...

xevifisio creat un nou tema ' ELAskamot a les 24 hores 2017' en el fòrum. fa 7 anys

Hola familia,
que no hi haurà Elaskamot enguany? L'any passat us vaig "abandonar" per intentar correr les 6 hores individuals. Ara que ja ho he provat, tinc clar que prefereixo tornar a fer alguna cosa mes curta:P :P

Llegeix més...