Corredors.cat

Corredors.catLliga CorrecatLliga Correcat - Edició 2017 (Moderadors: Jorfer, piri)Tema: Dissetena jornada: Empúries i Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple
Pàgines: [1]
Imprimir
Autor
Dissetena jornada: Empúries i Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple  (Llegit 41 cops)
0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.
piri
Moderador@Piratapiri


Veure Perfil
« 20 Abril 2017, 00:59:56 »


L'Ajuntament de l'Escala amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme, organitzen el proper diumenge 30 d'abril la Marató, La Mitja i els 10 Km d'Empúries que tindran lloc en el marc incomparable que formen l’Escala i Sant Martí. Us proposen una cursa romàntica per sentir-vos captivats per tants i tants segles d'història i de tradició, en un indret únic i privilegiat. Un lloc que és la porta d’entrada de les cultures grega i romana a casa nostra.

La sortida serà a les 8'30 des del Museu d'Arqueologia d'Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural que ha estat el punt de trobada i nexe d’unió de tots els pobles que s’hi han aturat.
La Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple es realitza al circuit de Montmeló. Els atletes podran anar pel circuit, per la mateixa pista. És un esdeveniment totalment solidari en el qual tots poden posar el seu granet de sorra. Per aquest motiu us adjuntem els horaris de totes les curses per si és del vostre interès. Per la LLiGa només compta la cursa de 10k.

Aquest serà el programa de curses pel dia de la cursa, el 30 d'abril:

9.30................... 10km.

10.45................. 5km.

11.30................. Milla adults.

11.45................. Milla infantil.

12.00................. 20km amb bicicleta.

13.00................. 1km Pares + fills amb bici.

13.30................. 2 voltes amb patins.

14.00................. 1 Milla Patins Categoria Infantil.

14.30................. Fi proves


Es tracta de curses solidaries. El preu de la inscripció serà destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Les curses no són competitives i per tant no hi han categories. Es busca la manifestació esportiva i solidària de tots/totes els/les ciutadans/nes, i la participació és oberta a tothom. Malgrat això, s’entregaran guardons als tres primers classificats (homes i dones) de cada cursa.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria: http://lliga.corredors.cat/index.php i @LLiGaCoRReCaT
Pàgines: [1]
Imprimir
Anar a: