Corredors.cat

The News

Corredors.Cat ja té la marca concedida!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Tots sabem que Corredors.Cat és especial i única. Doncs a partir d'ara també té un reconeixement legal adquirit per la seva inclusió en un registre: en el de l'Oficina Española de Patentes y Marcas. El dret de marca registrada ens confereix dret exclusiu del seu ús per a distingir-nos i ens protegeix contra la imitació, còpia o falsificació. El símbol ® s'utilitza quan la marca és registrada. És un pas important perquè està protegit tot el conjunt del logo: tant les lletres (el nom), com els dibuixos com tota la part gràfica en general. Així doncs, quan veiem aquest símbol, podem estar segurs que és l'autèntica i genuïna Corredors.Cat:

logo

 

Redactat per gemmota

Darrera actualització ( dimecres, 9 de maig de 2012 08:55 )
 

Placa instal.lada a la CdlA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Consorci del Parc de Collserola ha tingut un detall amb la nostra associació, col.locant unes plaques de reconeixement als rètols informatius del Pla dels Maduixers i de la plaça Mireia, que són els indrets que marquen l'inici i el final de la Carretera de les Aigües de Barcelona.La nostra col.laboració amb el Consorci va començar l´any 2010, mitjançant la Comissió de Responsabilitat Social, quan els vàrem fer la proposta de renovació de les fites quilomètriques des del Pla dels Maduixers fins a la Plaça Mireia i eliminació dels  molts senyals que hi havia en tot el recorregut.La proposta fou acceptada, però les converses es van allargar molt  tot buscant finançament per a la compra de materials i el seu muntatge. Uns mesos abans de les eleccions municipals de l´any 2011, l´empresa d´àmbit esportiu DIR va contactar amb el Consorci i es va fer càrrec de les despeses de tota la instal.lació i en poc temps van estar enllestides i muntades les noves fites quilomètriques.   Com a reconeixement a la nostra proposta inicial el Consorci ens ha col.locat les esmentades plaques que diuen:        Corredors.cat
                  Gaudeix i dóna suport al Passeig de les Aigües

                           PLACA MADUIXERS1
Esperem que la col.laboració entre Corredors.cat i el Patronat de Collserola continüi en un futur!


Més fotos:

PLACA 4 PLACA 5 PLACA 6 PLACA 3

Darrera actualització ( dimecres, 2 de maig de 2012 22:09 )
 

El boom de l'esport popular.

Correu electrònic Imprimeix PDF


Portada-ElBoomDeLEsportPopular-400px

 

La Marta Galceran, filla del FerRun i la Tensi, associats de Corredors.Cat, ha fet un treball de recerca sobre el món del running brillant: “El boom de l’esport popular. El running com a exemple d’esport de masses” 

Darrera actualització ( dimecres, 28 de març de 2012 10:27 ) Llegiu-ne més...
 

Video 5è Aniversari

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dim lights Download

 

Si estàs en un mòbil i no disposes del reproductor basat en Silverlight, també pots descarregar el vídeo fent click aquí per visualitzar-lo amb el teu reproductor habitual.

 

Darrera actualització ( dimecres, 29 de febrer de 2012 09:23 )
 

REPTES D'HIVERN 2012

Correu electrònic Imprimeix PDF

REPTES D’HIVERN 2012 : JORDI BALLESTEROS I RAÚL CRESPOUn any més, de nou a Corredors.cat  us oferim la possibilitat de preparar un repte a la temporada  de tardor-hivern. La preparació de la Marató de Barcelona és ja un clàssic habitual a Corredors.cat, i per tercera vegada, tornarem a preparar també la Mitja Marató de Gavà.

D’aquesta manera, tot aquell que no s’atreveixi encara amb la llarga distància, o tothom que vulgui millorar la seva marca en mitja marató podrà fer-ho d’una forma diferent: compartint l’experiència en grup i sota les directrius dels dos entrenadors oficials que tenim en aquest moment a l’associació: Jordi Ballesteros (marató)  i Raúl Crespo (mitja).

Darrera actualització ( dilluns, 28 de novembre de 2011 13:35 ) Llegiu-ne més...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online