Corredors.cat

The News

Lliga Correcat

Correu electrònic Imprimeix PDF

JA TENIM AQUÍ LA LLIGA CORRECAT!

Des de l’assemblea del 2007 on va néixer Corredors.Cat hem tingut com a un dels objectius la creació d’una lliga interna per a associats.

Al llarg dels anys s’han fet diferents intents, però finalment l’actual “Comissió Lliga Correcat” (formada per l’Albert83BCN, en Jorfer, en jmsanchezji, en Kitus14, en Kurt i en Piri) ha aconseguit amb èxit que el projecte tiri endavant.

img-article

 

Darrera actualització ( dimarts, 8 de novembre de 2011 23:12 ) Llegiu-ne més...
 

Bases del Servei d'entrenadors de corredors.cat : temporada 2011/2012

Correu electrònic Imprimeix PDF

El servei d’entrenadors de Corredors.cat per a aquesta nova temporada compta amb els serveis de Jordi Ballesteros i Raúl Crespo entrenadors nacional d’atletisme, especialitzats en marxa, mig fons i fons i poden atendre al voltant de vuitanta persones. Actualment entrenen les seccions de fons i marxa del Pratenc.

Les bases del servei continuen com fins ara, però amb un petit augment al preu del servei doncs no l’hem pujat des de que es va crear ja fa tres temporades.

1.   El Servei d´entrenador és per a tot aquell membre associat que vulgui tenir un assessorament i direcció dels seus entrenaments, així com gaudir del córrer dins d´una dinàmica de grup.
2.   És un servei dirigit a tothom, des del corredor que comença fins el veterà que necessita millorar aspectes tècnics. 
3.   La voluntat del servei és millorar la nostra pràctica esportiva en tots els sentits: atlètic, lúdic i de grup. Així no es planteja només com un seguiment virtual per la web, sinó un lloc de trobada on el corredor popular pugui compartir entrenaments, clínics o curses en grup, juntament amb el seu entrenador quan sigui possible. 
4.   El servei el portaran a terme tants entrenadors com siguin necessaris. Els grups tindran un límit d'inscrits que determinarà cada entrenador. 
5.   La comissió esportiva és l’encarregada d’assignar als corredors a un entrenador de referència inicialment segons el seu nivell atlètic: principiant o veterà, i tenint en compte altres variables orientatives pels tècnics com: marques en curses, temps que fa que correu, localització geogràfica o d’altres. Ara bé si el corredor vol tenir un entrenador en concret des de el inici o bé vol canviar per un altre no hi haurà cap inconvenient en poder-ho fer. 
6.   El Servei d Entrenadors serà coordinat des de la Comissió Esportiva de Corredors.cat.
7.   El servei implica el pagament d´una quota mensual íntegra per a l´entrenador. La forma de pagament es pactarà entre el grup de corredors i el seu entrenador. 
8.   Aquest servei serà compatible i no excloent d’altres reptes organitzats per a l’associació. 
9.   L’atleta usuari del servei es podrà donar d’alta i baixa sempre que vulgui però avisant amb la suficient antelació tant a la comissió esportiva com al seu entrenador abans del dia quinze del mes en curs. Preu setembre 2011-agost 2012: Jordi Ballesteros i  Raúl Crespo 22€.

Darrera actualització ( dimarts, 4 d'octubre de 2011 15:34 )
 

La Botiga de les Curses

Correu electrònic Imprimeix PDF

LaBotiga-curses-300px

Feia temps que hi anàvem al darrera i era un dels objectius que la Junta s’havia fixat per aquest any, i finalment ja tenim aquí “La Botiga de les Curses”.

Serà el TPV que utilitzarem a les proves que organitzi l’associació, cosa que facilitarà la feina als que hem de gestionar les dades i als participants per la seva claredat i simplicitat d'ús.

 

L’estrenem amb les inscripcions de les 4 proves d’ultrafons de les 24 hores d’atletisme, que ja estan obertes: 24 hores individuals, 12 hores individuals, 6 hores individuals i Marató de Mitjanit. (més informació a la web de les 24 hores).

 
Si voleu xafardejar, l’enllaç al formulari d’inscripció és aquest: Formulari 24 hores, i el llistat d’inscrits aquest: Llistat d’inscrits a les 24 hores.

Darrera actualització ( dijous, 28 de juliol de 2011 11:29 )
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online