Corredors.cat

Servei de llebres de corredors.cat

Correu electrònic Imprimeix PDF
Vols ajudar a companys a fer marca?

Vols viure una cursa des d´una nova i especial perspectiva?

La Comissió Esportiva de Corredors.cat t'anima a participar en el Servei de Llebres en curses.
Els criteris per seleccionar els candidats seran:

- Ser ASSOCIAT a Corredors.cat

- Està obert a tots els associats i es prioritzarà qui no hagi fet de llebre anteriorment en cap cursa, per tal de garantir que el màxim nombre d’associats participin a la llarga.

- Tenir una marca personal de la darrera temporada compatible i proporcional amb el temps de llebre a realitzar. Per això et demanem que ens envïis la teva millor marca en el darrer any en 10km., Mitja Marató  i  Marató a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , indicant a l'assumpte del correu: Servei de llebres. No oblidis indicar el  teu nom complet i el nick.


- La Comissió Esportiva decidirà les llebres tenint en compte tots els punts anteriors i ho comunicarà als interessats personalment, coordinant tots els aspectes amb l´organitzador de la cursa perquè només et preocupis de gaudir corrent de llebre.

- La Comissió Esportiva intentarà que cada llebre oficial rebi algun tipus de compensació en espècie per la seva tasca (inscripció gratuïta, equipació, etc). Aquest punt, no obstant, en dependre directament de cada organitzador, es concretarà per cada cursa particularment.