Corredors.cat

Associa't

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgut corredor/a

Al gener del 2007 neix l' ASSOCIACIÓ ESPORTIVA CORREDORS.CAT, una associació independent i sense ànim de lucre que vol ser un punt de trobada pels corredors populars i de tot nivell.

Entre els nostres objectius cal destacar el de mantenir un portal d’atletisme que fomenti l’activitat esportiva i sigui un fòrum de debat i una via per compartir experiències entre corredors de tots nivells, així com el d’ajudar als nostres associats en tots aquells aspectes relacionats amb allò que més ens agrada, el córrer.

Pel sol fet de ser associat gaudiràs de tot un seguit d'avantatges .

Per mantenir aquest portal d’atletisme i tirar endavant el nostre projecte necessitem el teu suport, associa't!! Per poc menys d' 1 euro al mes (10euros a l'any) formaràs part del nostre col·lectiu i ajudaràs a consolidar el projecte. Durant el primer any d'associat el preu varia segons el trimestre en què t'has donat d'alta. Així si t'associes durant el primer trimestre el preu serà de 10 euros, 8 si ho fas durant el segon trimestre, 6 durant el tercer i 4 durant el quart. A partir del següent any la quota es paga sencera i l'import es decideix a l'Assemblea Ordinària que es celebra cada gener. Cal que sapigueu que el preu de la quota anual sempre ha estat de 17 euros i que pel 2013 s'ha fet una bonificació de 7'-. Possiblement a la propera Assemblea es decidirà tornar al preu anterior. 

És molt senzill, només has de seguir els següents passos:

1.   Entra a la Botiga del Corredor a botiga.corredors.cat i fes un pagament amb la teva targeta de crèdit. Omple tots els camps.
2.   En un parell de dies dies rebràs un correu electrònic confirmant la teva alta com a associat. El teu perfil al fòrum serà canviat, de manera que puguis entrar als tots els fils, tant els generals com els reservats als associats.

Si tens algun dubte, pots enviar un correu a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i et contestarem al més urgentment possible.


Moltes gràcies.