Corredors.cat

Entrevistem... Carmeta

Correu electrònic Imprimeix PDF

alt

Anècdotes

580057 10151374129384199 583055444 nTindràs moltes anècdotes al llarg de les teves curses; N'hi ha alguna que ens vulguis explicar?

- Tinc moltes anècdotes que són bàsicament castanyots, vull dir, que com tinc mala memòria i tendència a caure, de les coses petites que em passen me n’acabo oblidant ràpid i, llavors només em queden records de caure de morros o de cul. Recordo especialment una caiguda d’uns quants metres a una cursa de muntanya a Almoster... Crec que no vaig ser conscient de com duia les cames de sang fins que vaig arribar a meta i vaig veure com em mirava la gent.


- Una cosa que també recordo molt és una mitja marató a Ripoll a -2 graus en que vaig trobar baixant un senyor d’uns seixanta anys que no s’acabava de trobar bé i el vaig acompanyar durant 8 o 9 km explicant-li la meva vida i miracles per distreure´l, el pobre estava una mica “pajarito” pel fred i anava dient tota l’estona que no podria acabar... Quan vam arribar a la meta em va donar les gràcies mil vegades i va i em diu:
- “¿Como me has dicho que no tienes novio, querrías darme tu teléfono para mi hijo? “. - Jo al·lucinava...
- “Es que eres tan maja...”. - Qui el va parir!!!!


- I com a anècdota potser també un podi compartit amb el que avui és el meu marit tot just quan feia poc més d’un mes que ens coneixíem. Va ser una casualitat que els dos féssim podi per categoria a una cursa (lo seu és més habitual, lo meu només podia ser perquè hi havia poques noies corrent). ja
Òbviament, no s’ha tornat a repetir.


9384 10152202440429199 2011421521 n - copiaL'entrevista