Corredors.cat

Punt de recollida fix de "Sabatilles Solidàries"

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Durant totes les 4 edicions que hem fet del projecte Sabatilles Solidàries, molta gent ens ha preguntat si era possible entregar material durant la resta de l’any. Des d'ara podem dir que sí, ja que hem instal.lar un punt de recollida fix a la botiga Running_Alone, al carrer Muntaner, 100 de Barcelona. Allà hi haurà una capsa especialment destinada a aquest efecte. Si us passeu per allà us atendrà amb molt de gust el seu propietari, en Ramon Salvatella. L’horari és l’habitual de les botigues i el seu telèfon és 934519602. El correu electrònic és Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la " i la web www.runningalone.net

logo2 El material recollit serà entregat a les següents organitzacions:


·  Assís Centre d’Acollida:  Associació sense ànim de lucre de Barcelona dedicada a l’atenció integral de persones en situació de sense llar.


·  Arrels: Col·laboren en el desenvolupament integral de les persones en situació d’exclusió social, concretament en el de les persones sense sostre que es troben en una situació més crítica.


·  Rauxa: Treballen per a la rehabilitació de persones marginals del carrer que pateixen alcoholisme crònic.


·  Casal dels Infants del Raval: El seu objectiu és aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d’exclusió social.


·  Centre Maria Reina: Centre adreçat a menors que estan tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància.

 

Recordeu que el material que entregueu ha de reunir un mínim de condicions:
· Cal entregar-les amb plantilla. No cal que sigui original, però ha de ser del mateix nº que la sabatilla. És a dir si algú té unes Asics Cumulus, ha perdut la plantilla i té la d’unes NB 1080, ja serveix.


· Han d’estar netes. Amb una rentada usant el programa curt n’hi haurà prou.


· Poden ser d’entrenament per asfalt, mixtes, de competició o de trail. S’accepten sabates de muntanya, com les que Salomon ha popularitzat en els darrers anys.


· També s’acceptarà roba, principalment samarretes. En aquest cas haurà de ser nova del tot o utilitzada tant poc que no es noti que s’ha usat.

 

Moltes gràcies per la vostra col.laboració!
Redactat per crica
Darrera actualització ( dijous, 12 de juliol de 2012 12:21 )  

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online