Corredors.cat

El somriure de l'ultrafons

Correu electrònic Imprimeix PDF

Autor: Lluís Vila

portada1

La ultrafondista grega Alexandra Panayotou, afincada a la Costa del Maresme, acaba de treure  el seu primer llibre. En ell explica la seva experiència durant el repte que va realitzar per promocionar els Campionats d’Europa d’atletisme de Barcelona 2010. El repte consistia en córrer 2010 kms per la geografia espanyola en 31 dies, realitzant una mitja de 70 kms diaris i 30kms els diumenges.

Alexandra Panayotou ha fet altres reptes d’ultradistància com la Transpirinenca, 1000Kms que separen San Sebastià de Girona en 12 dies; el Camí de Santiago des de Barcelona o una cursa des de Montserrat a Ripoll contra un cavall. Els seus reptes quasi sempre tenen un transfons solidari.

El llibre és motivador, tant per a corredors como per a no corredores, i parla sobre assolir les teves fites a través de l’excel·lència personal. L’ Alexandra, apart d’atleta i escriptora és psicòloga de formació i dona xerrades motivacionals i de gestió de l’excel·lència personal per a empreses i institucions. Es per això que el llibre, no només parla exclusivament del repte esportiu, sinó que també parla de les emocions,  de l’autocontrol i la lluita para poder portar a terme el seu repte, en unes condicions, en ocasions, realment adverses.

El llibre es pot adquirir a la web de l’atleta: http://www.alexandrapanayotou.com/shop/ o bé contactant amb l’editorial COMTRIX PRESS Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 902 627 926.