Corredors.cat

Revista Marathon: abril 2011

Correu electrònic Imprimeix PDF
El número d’ABRIL com ja és tradicional en la nostra publicació, està dedicat en gran part a la passada Marató de Barcelona.
306-Portada-Abril-2011-JPG
Dividim l’esdeveniment en tres gran titulars:
  1. Gran nivell atlètic i rècord de corredors arribats.
  2. El guanyador es queda a tan sols un segon del rècord.
  3. Entrevista exclusiva a la guanyadora: Josephine Ambjörnsson.

A continuació trobareu els comentaris de de: 5 Milles Femenines de Valldoreix, Marató de Tòquio per Arcadi Alibés, Ekiden de Palafrugell, Mitja de Tàrrega, del proper 8 de maig, Cursa Popular de Sant Boi, entrevista a Ignacio Ávila, guanyador paralímpic a Sant Boi, Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, a Calella, Primera Cursa del Rodal,

306-Sumari-Abril_imatge

a Sabadell, Cursa dels Mussols, a Sant Quirze del Vallès, Cursa i Caminada del Margalló, Cursa Botifarunner, etc. I com a darrer article una magnífica campanya per recaptar diners per als damnificats del Japó.
A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals d’ABRIL i totes les del MAIG, on la nostra col·laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 80 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada cursa amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail.
Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).
OFERTA: Subscripció per l’any 2011 més d’obsequi un pantalonet de córrer i una bandolera per només 48 euros
Podeu fer la subscripció des de la pàgina web: www.revistamarathon.com