Corredors.cat

Sopar Correcat 2011

Correu electrònic Imprimeix PDF
Hola a tothom,

El proper 25 de febrer de 2011 tindrà lloc la cinquena edició del mític sopar de Corredors.cat. Els que ja heu anat a alguna de les edicions anteriors ja sabeu de què parlem. Els nous... pregunteu, ja us explicaran, tan sols us puc dir que és tota una experiència: cerimònia de lliurament dels premis pastanaga,  vídeos, sorteigs i sobretot molt de riure.

Després de valorar-ho, hem decidit tornar al Petit Chateau com l’any passat. Som conscients que al darrer sopar vàrem rebre algunes queixes sobre la qualitat del menjar (també he de dir que hi va haver associats que el van trobar correcte). El cas és que el local té una sèrie d'aventatges que altres indrets no tenen: accés en transport públic, una sala àmplia on hi cabem tots i ,sobretot, un bon equipament audiovisual. Tot i que el sopar és l'excusa per trobar-nos tots i passar una bona estona, hem parlat amb el restaurant per transmetre les nostres queixes i s’han compromès a millorar la qualitat del menjar. Aquest any els donarem un vot de confiança i, si no quedem prou contents,  l’any vinent  buscarem alternatives.

El preu del menú serà:
General 33€
Associats i acompanyants 30€
Infantil 12€

Com sempre l'objectiu ha estat trobar una relació qualitat/preu adequada i fer-ho el més barat possible perquè el preu no sigui impediment per cap associat.

Com recordareu aquest sopar està obert a familiars i amics,  és l'oportunitat perquè les nostres parelles coneguin una mica més aquest món que de vegades veuen des de fora com una mica "friki". Així doncs, us demanem que ens indiqueu si vindreu acompanyats.

En breu obrirem el TPV perquè pugueu fer les reserves.

Hi haurà opcions per vegetarians i celiacs.