Corredors.cat

Jo tampoc correré les curses que enviïn les meves dades a la RFEA per al Carnet del Corredor

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com molts de vosaltres sabeu, mesos endarrere vam iniciar una campanya en contra de la imposició del “Carnet del corredor” per part de la “Real Federación Española de Atletismo” (RFEA)

Després d’haver mantingut diverses reunions amb representants de la Federació Espanyola i amb organitzadors catalans, ens va quedar clar que la Federació no volia escoltar ni entendre la nostra postura, però que en canvi TOTS els organitzadors catalans si que ho feien, i coincidíem plenament en que no podíem cedir a les seves pressions i imposicions.

Els organitzadors de les curses Catalanes que l’any passat estaven al calendari de la RFEA, van fer pinya per posar per davant el “Corredor popular”, als seus propis interessos comercials, posant en perill patrocinadors i participants d’èlit.

Que ara un parell de curses hagin cedit a les pressions de la RFEA, no ha de fer defallir a la resta, i nosaltres hem de mostrar enèrgicament que recolzem a les curses segueixen sense exigir el carnet del corredor, i que lluitarem contra les que han posat al corredor popular en un segon terme.

 

Aquest corredor popular ha de dir clarament a les curses com la San Silvestre de Lloret o la San Silvestre de El Masnou, que l’any que ve no hi correrà si es manté en la opció d’enviar les dades dels participants a la RFEA per la tramitació del Carnet del Corredor i per a omplir-nos de publicitat de les cases comercials que l’esponsoritzen.

I també ha de dir en veu alta: GRÀCIES a l’organització de la Cursa dels Nassos (Ajuntament del Barcelona – Institut Barcelona Esports) per haver organitzat una gran festa de l’atletisme popular!

Aquesta veu l’hem de començar a fer sentir des d’ara mateix, entrant al fil NO A LA IMPOSICIÓ DEL CARNET DEL CORREDOR, i votant a l’enquesta oberta, i també utilitzant tots els mitjans que tinguem cadascú de nosaltres, fora del fòrum de Corredors.Cat.Al Facebook hi tenim una “causa” oberta: Jo tampoc correré curses que enviïn les meves dades a la RFEA per a la tramitació del Carnet del Corredor
Uniu-vos i convideu als vostres amics (correcats o no) a que s'hi adhereixn.

Encara tenim a la vostra disposició dorsals contra la imposició per a col.locar-vos a l'esquena a totes les curses en que participeu.
També estem redactant una carta perque tothom que ho necessiti la pugui enviar a la RFEA per anul.lar la feina feta pels organitzadors que els han enviat les dades.

Si teniu alguna proposta, feu-nos la arribar a través del fil NO A LA IMPOSICIÓ DEL CARNET DEL CORREDOR.

 

Junta de Corredors.Cat