Corredors.cat

Revista Marathon, núm. 302, de novembre

Correu electrònic Imprimeix PDF

Mireu la portada, en paraules de l'editor "la més maca de tota la nostra història" i el tema més maco encara, la Cursa de la dona: 10.000 participants contra el càncer de mama omplen els carrers de Barcelona. Continuem amb l'Ultra Pyrene o creuar els Pirineus corrent; un altre cop Alexandra Panayotou torna a superar un nou repte d'ultrafons. Per acabar els gran reportatges teniu la Marató del Mediterrani, que va arribar al límit de 4.000 atletes entre les tres proves.

302-portada-novembre-2010-jpg

 

A més a més, el magnífic comentari de Carles Gallén sobre José Ríos i el seu impressionant final de temporada. A partir d'aquí tots els comentaris que ens han fet arribar els organitzadors de les diferents proves de Catalunya, entre d'altres: Cursade 10 km del Club Natació Sabadell. Mitja Marató de Sant Cugat. Cursa de 10 km de Manresa. Cursa de Fons de Sant Muç. Eternal Running, a Moià. Mitja Marató de Mollerussa. Cursa Penya Blaugrana, a Santpedor. Cros contra les Violències de Gènere. Aquatló de Badalona. Triatló de Calafell. Cros Popular Casa d'Aragó. Mitja Marató de Roda de Ter. Mitja Marató del Bajo Pas, a Cantàbria. Cursa de 10 km Valls d'Andorra. I per acabar una proposta de Corredors.cat d'entrenaments dirigits per Julio Rey.

A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el Calendari de les properes proves populars de finals novembre i totes les del desembre, on la nostra col·laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 70 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada cursa amb un telèfon de contacte o una adreça d'e-mail.

Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

OFERTA:
Subscripció per tota la resta de l'any (novembre/desembre de 2010 + un pantalonet de córrer i TOT L'ANY 2011 per 48 euros.
I recordeu que els subscriptors a Marathon reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves de 2011 de forma preferent a començaments de l'any.

Consulteu la nostra pàgina web: www.revistamarathon.com