Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Jean Bouin (21/11/2010)

Autor: "piri"

Es compleix l'edició 87 d'aquesta cursa mítica a Barcelona que ha congregat a 8.000 atletes a Barcelona, avui diumenge 21 de novembre. La Jean Bouin està composada per tretze curses que es realitzen en tot un matí.

DSC_0008

Agrair al Jim per la seva fotografia de la cursa.

 

Cursa de la Sagrera (14/11/2010)

Fotografia per gentilesa d'Autor: Josep Maria Cardiel "josep59"

La cursa de la Sagrera és una cursa petita sense grans pretensions que sempre m'ha agradat des de què era una cursa de cinc kilòmetres, i crec recordar que l'havia guanyat un parell de vegades. Aquesta és la segona edició de 10 kilòmetres.

 

La primera cursa de les cultures a Montcada i Reixac

El passat dissabte 6 de novembre, a les 10:30h, es va celebrar la 1a edició de la Cursa de les Cultures de Montcada, activitat enclavada dins el marc de la Festa de les Cultures 2010.

cursa_cultures_p

 

 

Revista Marathon, núm. 302, de novembre

Mireu la portada, en paraules de l'editor "la més maca de tota la nostra història" i el tema més maco encara, la Cursa de la dona: 10.000 participants contra el càncer de mama omplen els carrers de Barcelona. Continuem amb l'Ultra Pyrene o creuar els Pirineus corrent; un altre cop Alexandra Panayotou torna a superar un nou repte d'ultrafons. Per acabar els gran reportatges teniu la Marató del Mediterrani, que va arribar al límit de 4.000 atletes entre les tres proves.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online