Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Cursa de la Sagrera (14/11/2010)

Fotografia per gentilesa d'Autor: Josep Maria Cardiel "josep59"

La cursa de la Sagrera és una cursa petita sense grans pretensions que sempre m'ha agradat des de què era una cursa de cinc kilòmetres, i crec recordar que l'havia guanyat un parell de vegades. Aquesta és la segona edició de 10 kilòmetres.

 

La primera cursa de les cultures a Montcada i Reixac

El passat dissabte 6 de novembre, a les 10:30h, es va celebrar la 1a edició de la Cursa de les Cultures de Montcada, activitat enclavada dins el marc de la Festa de les Cultures 2010.

cursa_cultures_p

 

 

Revista Marathon, n√ļm. 302, de novembre

Mireu la portada, en paraules de l'editor "la més maca de tota la nostra història" i el tema més maco encara, la Cursa de la dona: 10.000 participants contra el càncer de mama omplen els carrers de Barcelona. Continuem amb l'Ultra Pyrene o creuar els Pirineus corrent; un altre cop Alexandra Panayotou torna a superar un nou repte d'ultrafons. Per acabar els gran reportatges teniu la Marató del Mediterrani, que va arribar al límit de 4.000 atletes entre les tres proves.

 

La cursa del Clot-Camp de l'Arpa-Verneda

Autor: Enric H. March

Una mica d'història

La Cursa del Clot-Camp de l'Arpa-Verneda, que se celebra cada any pels vols de Sant Martí, va néixer el 1980 inicialment com Clot-Camp de l'Arpa, organitzada pel Foment Martinenc, que en continua sent el màxim responsable.

El Foment Martinenc neix l'any 1877 al municipi de Sant Martí de Provençals i des d'aquell moment la seva història està íntimament lligada a la del poble del Pla de Barcelona, que en aquells moments encara no havia estat agregat a la ciutat Comtal.

 

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

Usuari