Corredors.cat

Temes m茅s nous al f貌rum

Cursa del Farell (12/XII)

Autor:聽Piri

Aquest diumenge 12 de desembre s鈥檋a dut a terme la 18陋聽cursa del Farell a聽Caldes de Montbui.

farell_3957

 

Des del meu sof脿 [02]

Autor: Enric H. March

cansat.jpg

En aquests moments, no s茅 pas qu猫 em fa m茅s mandra si aixecar-me del sof脿, posar-me les sabatilles de c贸rrer o escriure. Vosaltres que correu tant no sabeu com se li agafa el gust als coixins del sof脿 i qu猫 f脿cil 茅s oblidar-se d鈥檕n s贸n les sabatilles. Ho haur铆eu de provar. Haur铆eu de provar el sof脿, vull dir, no escriure: encara estic empatxat de les cr貌niques donostiarres! Per貌 com que ja s茅 que no us podeu estar quiets, ser茅 jo, des del meu retir monacal, qui faci punta al bite.

 

L鈥檈rmita de Sant Pau (5/XII/2010)

Autor: piri

Aquest diumenge 5 de desembre es va disputar la primera edici贸 de la pujada a aquesta ermita situada en el terme de Vilafranca del Pened猫s.

Vilafranca del Penedes.jpgVilafranca del Penedes2.jpg

 

Des del meu sof脿 [01]

sofa.jpg
Autor: Enric H. March

Ens acostem a l鈥檋ivern i el nombre de curses populars baixa a l鈥檈spera del聽fervor atl猫tic de la nit de Cap d鈥橝ny. El fred no ser脿 excusa, per貌, perqu猫 el聽proper diumenge els corredors es calcin la cal莽a curta i, amb el cistell a la m脿,聽s鈥檃drecin cap a聽Matar贸 a fer la聽mitja marat贸 i a recollir productes de neteja pels聽propers sis mesos.

Poc m茅s de 24 hores van ser suficients per exhaurir els 1.800 dorsals que聽l鈥檕rganitzaci贸 havia posat a disposici贸 dels atletes. B茅, dels atletes鈥 茅s una聽manera de parlar. De fet, a aquesta cursa s鈥檋i apunta molta gent que no correr脿聽o que no correr脿 la mitja sencera.
 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

Usuari