Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Des del meu sofà [05]

Autor: Enric H. March

Despr√©s d‚Äôunes merescudes vacances, torno al meu sof√†, perqu√® √©s des de la dist√†ncia des d‚Äôon es veu tot millor: perspectiva, se‚Äôn diu. Descans que ha incl√≤s uns dies de desconnexi√≥ total del f√≤rum deCorredors.cat perqu√® quant m√©s et miren, menys et veuen. I a les curses passa el mateix: em deu trobar a faltar alg√ļ?

 

Des del meu sofà [04]

Autor: Enric H. March

Aquest és el darrer article de l’any 2010 des del meu sofà. Més desil·lusionat, menys motivat, més tip, us vindré a fer companyia a la darrera cursa de l’any. Serà a la Cursa dels Nassos de Barcelona perquè, com que no em puc multiplicar, he de triat entre una de les més de vint curses de Sant Silvestre que se celebren arreu de Catalunya, i aniré a la que tinc al costat de casa. Així no em cansaré tant. No en recomano cap perquè, en general, tothom farà el mateix que jo i correrà la que tingui més a mà, que després hi ha sopar i festa... o televisió.

 

 

Revista MARATHON n√ļmero 303 de Desembre

303-Portada-Desembre-2010-JPG_picnik

Dediquem la portada a la primera edició de la Marató Costa Daurada, prova a la qual donem una gran benvinguda i que ha obtingut un èxit rotund en tots els apartats. Si ja és complicat en els temps actuals organitzar una primera edició d'una cursa de poc recorregut, més ho és encara fer néixer una nova marató.

 

Pujada al Castell (Castelldefels, 6/XII)

Autor: Manuel Jiménez Fuentes

Estupenda matinal atlètica amb una bona organització, com tots els anys. He pogut saludar uns quants atletes, hem canviat impressions i part del grup hem pres un café al bar de l’Arcadi.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

Usuari