Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Nosaltres i tu, junts per una causa

QUI SÓM: Els components de l'equip sóm en David Cabanillas (david), en Zenon Cubillas (Zenon), en Ramon Bernaus (Bernaus), i en Ramon Gabara (Raimon). Comptem amb l'ajuda dels nostres àngels de la guarda: la Raquel Maynés (raquel) i la MªLlum Moneo (Llum). Tots nosaltres sóm membres actius de l'Associació Esportiva CORREDORS.CAT, de la qual formem part, i en la qual col·laborem de diverses maneres.

 

Des del meu sofà [05]

Autor: Enric H. March

Després d’unes merescudes vacances, torno al meu sofà, perquè és des de la distància des d’on es veu tot millor: perspectiva, se’n diu. Descans que ha inclòs uns dies de desconnexió total del fòrum deCorredors.cat perquè quant més et miren, menys et veuen. I a les curses passa el mateix: em deu trobar a faltar algú?

 

Des del meu sofà [04]

Autor: Enric H. March

Aquest és el darrer article de l’any 2010 des del meu sofà. Més desil·lusionat, menys motivat, més tip, us vindré a fer companyia a la darrera cursa de l’any. Serà a la Cursa dels Nassos de Barcelona perquè, com que no em puc multiplicar, he de triat entre una de les més de vint curses de Sant Silvestre que se celebren arreu de Catalunya, i aniré a la que tinc al costat de casa. Així no em cansaré tant. No en recomano cap perquè, en general, tothom farà el mateix que jo i correrà la que tingui més a mà, que després hi ha sopar i festa... o televisió.

 

 

Revista MARATHON número 303 de Desembre

303-Portada-Desembre-2010-JPG_picnik

Dediquem la portada a la primera edició de la Marató Costa Daurada, prova a la qual donem una gran benvinguda i que ha obtingut un èxit rotund en tots els apartats. Si ja és complicat en els temps actuals organitzar una primera edició d'una cursa de poc recorregut, més ho és encara fer néixer una nova marató.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online