Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Cursa de Vols Navas

Autor: Piri

El passat diumenge 6 de febrer al barri barceloní de Navas es realitzà una cursa per recaptar fons per a la ONG Vols. Recalcar que els actes començaren el divendres 4 amb un sopar solidari a la Plaça Ferran Reyes a la qual estava tothom invitat.

volsnavas

 

Des del meu sofà [07]

Autor: Enric H. March

Estem en plena campanya per escollir els Premis Pastanaga 2010. I el que hauria de ser un exercici d’anàlisi per triar aquells candidats que més es mereixen cadascuna de les categories proposades és, en realitat, la prova irrefutable de qui té amics i qui no en té. Ja sé... És una exageració. El que vull dir, de veritat, és que es tracta d'un joc pervers, en què la tria de les persones més estimades, deixa al descobert molts desencisos i tristeses.

 

5 cèntims de diumenge: Ciutadella

Autor: Daniel Justribó, "danili"

 

Hauria dit que el meu córrer aparentava ser fàcil malgrat que el ritme era alegre. El tronc força recte com en mi és habitual, i recordo que en aquell moment estava especialment atent a la meva gambada.

(Fotografia cortesia de Felipe Blasco, http://destartalado.blogspot.com/2008/10/parc-de-la-ciutadella-i-arc-de-triomf.html)

Al final de la recta del Parlament vaig albirar una figura a la llunyania que poc a poc s’anava engrandint – ja us ho dic, corria desimbolt. Un home que carregat, caminava lentament i que amb sorpresa se m’atansava de biaix.

Ningú a dreta ni a esquerra. I doncs? Gairebé a la meva alçada, el reconec com a paquistanès, m’allargà el braç on sostenia una bossa i em preguntà intrigat allò que no podia esperar:

-’servesa’?

 

 

Fem nosa

Autor: Jordi Babot, "squash"

Sí, fem nosa. Aquesta és la conclusió. Els corredors fem nosa a la ciutat de Barcelona. Així de categòric. És que no m'hi entra al cap cap altra opció.

 

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online