Corredors.cat

Temes m茅s nous al f貌rum

Des del meu sof脿 [07]

Autor: Enric H. March

Estem en plena campanya per escollir els Premis Pastanaga 2010. I el que hauria de ser un exercici d鈥檃n脿lisi per triar aquells candidats que m茅s es mereixen cadascuna de les categories proposades 茅s, en realitat, la prova irrefutable de qui t茅 amics i qui no en t茅. Ja s茅... 脡s una exageraci贸. El que vull dir, de veritat, 茅s que es tracta d'un joc pervers, en qu猫 la tria de les persones m茅s estimades, deixa al descobert molts desencisos i tristeses.

 

5 c猫ntims de diumenge: Ciutadella

Autor:聽Daniel Justrib贸, "danili"

Hauria dit que el meu c贸rrer aparentava ser f脿cil malgrat que el ritme era alegre. El tronc for莽a recte com en mi 茅s habitual, i recordo que en aquell moment estava especialment atent a la meva gambada.

(Fotografia cortesia de Felipe Blasco,聽http://destartalado.blogspot.com/2008/10/parc-de-la-ciutadella-i-arc-de-triomf.html)

Al final de la recta del Parlament vaig albirar una figura a la llunyania que poc a poc s鈥檃nava engrandint 鈥 ja us ho dic, corria desimbolt. Un home que carregat, caminava lentament i que amb sorpresa se m鈥檃tansava de biaix.

Ning煤 a dreta ni a esquerra. I doncs? Gaireb茅 a la meva al莽ada, el reconec com a paquistan猫s, m鈥檃llarg脿 el bra莽 on sostenia una bossa i em pregunt脿 intrigat all貌 que no podia esperar:

-鈥檚ervesa鈥?

 

Fem nosa

Autor:聽Jordi Babot, "squash"

S铆, fem nosa. Aquesta 茅s la conclusi贸. Els corredors fem nosa a la ciutat de Barcelona. Aix铆 de categ貌ric. 脡s que no m'hi entra al cap cap altra opci贸.

 

Des del meu sof脿 [06]

Autor:聽Enric H. March

Torno de l鈥橝ssemblea 2011 pensatiu. Com era d鈥檈sperar, un dels temes calents ha estat la decisi贸 de la Junta de no donar suport a la manifestaci贸 del 29 de juny en defensa de l鈥橢statut i contra la sent猫ncia del Tribunal Constitucional. No entrar茅 en valoracions perqu猫 tothom s鈥檋a explicat, i ja sigui amb raons o sentiments a la m脿, cadasc煤 t茅 un punt de vista respectable, i m茅s tenint en compte que ning煤 es va manifestar en contra dels continguts de la manifestaci贸.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

Usuari