Corredors.cat

Bàner

Temes més nous al fòrum

Una marató de vida

Autor: "eiger"

Córrer és el que més ens agrada. Cadascú al seu ritme i dintre el seu nivell. Amb aspiracions diverses, voluntats indiferents i motivacions infinites. Quelcom ens uneix però.


Consultant la Viquipèdia la definició de "córrer" hi diu: "Córrer és una forma de desplaçament terrestre que permet moure's ràpidament a peu".

 

 

La vila de Sant Boi

Autor: piri

Aquest diumenge 27 de febrer  es va disputar la 26ª edició de la cursa de Sant Boi. Cursa organitzada pel Club Atletisme Sant Boi, amb el runnersantboi de padrí de l’esdeveniment i la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Ajuntament de la localitat. http://www.casboi.com.  Segons les inscripcions, un èxit, ja que sobrepassaren les previsions i s’apuntaren 1.400 i escaig atletes en la vila del Baix Llobregat.

 

 

Mitja Marató de Cambrils

Autor: Chute

Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona edició de la mitja marató de Cambrils. La competició, que inclou també una prova de 10km. que es disputa simultàniament, ha tingut un important èxit de participació tot i ser una cursa molt jove, doncs entre totes dues curses s’han superat els dos mil participants. La temperatura força agradable per aquestes dates, i un sol esplèndid ha afavorit la presència de força públic a la zona de sortida i arribada. Tant sols el fort vent ens feia recordar que l’hivern encara no ha finalitzat.

 

Des del meu sofà [08]

Autor: Enric H. March

Manicomi de Sant Boi (1926)

Aquest divendres toca Sopar CoRReCaT. La nostre festa de disfresses. Ja és la 5a edició. Serà, com en el Dia de la Marmota, un altre cop a Sant Boi, i (ai!) amb el mateix menú. Un any, per variar, podríem provar el Sanatori. Diumenge, si no aneu a la Mitja de Cambrils o a Puigverd a passejar el gos, podeu tornar-hi per fer els 10 km de la Cursa de Sant Boi.


Festa de disfresses, he dit. Perquè, malgrat que l’amistat extra esportiva ja ens ha permès conèixer la nostra realitat individual vestida i nua, és vestit de curt que percebem l’altre com algú que pertany a la nostra mateixa espècie. No us ha passat mai que veient un atleta conegut vestit de carrer us costa identificar-lo? Doncs això: la roba de civil és la disfressa del corredor.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

Usuari