Corredors.cat

Temes m茅s nous al f貌rum

Des del meu sof脿 [10]

Autor: Enric H. March

Sovint relacionem c贸rrer amb sensacions de llibertat. Segurament 茅s cert perqu猫 pensem en aquells moments en qu猫 cos i ment estableix alguna mena de relaci贸 amb l鈥檈ntorn i desconnecta de tot all貌 que com a individus socials som. Per貌 no deixa de ser una paradoxa que aquesta llibertat estigui associada a tants moments de patiment, de posar a prova el nostre cos i la nostra resist猫ncia mental demanant-los superar l铆mits poc naturals. Un patiment que, a m茅s, va acompanyat moltes vegades de decepci贸 i r脿bia quan els resultats no s贸n els que voldr铆em o quan les lesions no ens deixen construir com a atletes.

 

22a Cursa Popular de Caldetes

Autor: Piri

La cursa de Caldetes (Caldes d鈥橢strac) del 13 de mar莽 del 2011 茅s un circuit urb脿, anomenat de 鈥淟es quatre viles鈥 en refer猫ncia a Arenys de Mar, Sant Vicen莽 de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d麓Estrac. En un principi, resultava un tra莽at de 10 quilometres, amb sortida i arribada en la mateixa poblaci贸.

Foto de聽Barceruel (Corredors.cat)

 

Des del meu sof脿 [09]

Autor: Enric H. March

Si alg煤 estava esperant que parl茅s del sopar, no ho far茅. Cadasc煤 sap com s鈥檋o va passar, com va acabar la nit i amb qui. Jo m鈥檋o vaig passar molt b茅 (qu猫 he de dir, no?). I com li vaig dir a una de les comensals nom茅s veure-la arribar: ja sabia jo que valia la pena anar-hi (aqu铆 em faria falta un emotic贸).

Com que una emoci贸 treu una altra emoci贸 (no era aix铆?), parlarem de l鈥檈sdeveniment de la setmana: la Marat贸 de Barcelona.

 

Diego Garc铆a

Autor:聽Daniel Justrib贸, 'danili'

Per motius que mai no he compr猫s quan llegeixo un diari acostumo a deixar les not铆cies que trobo m茅s interessants pel final, unes postres de gaudi despr茅s de fullejar-ne la resta. Recordo perfectament quan un diumenge 1 d'abril de 2001, aviat far脿 deu anys, vaig quedar tan bocabadat en llegir una not铆cia important铆ssima per a mi que no vaig poder deixar-la pel final. La vista es va quedar clavada en un enunciat colpidor: 'Diego Garc铆a mor entrenant-se'聽1. Tenia 39 anys i la not铆cia esmentava que el dia abans havia patit un atac de cor. Era dif铆cil de creure com un cor com el d'aquell atleta, un maratoni脿 d'elit havia fallat.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

Usuari