Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Revista Marathon: abril 2011

El número d’ABRIL com ja és tradicional en la nostra publicació, està dedicat en gran part a la passada Marató de Barcelona.
306-Portada-Abril-2011-JPG
 

Des del meu sofà [10]

Autor: Enric H. March

Sovint relacionem córrer amb sensacions de llibertat. Segurament és cert perquè pensem en aquells moments en què cos i ment estableix alguna mena de relació amb l’entorn i desconnecta de tot allò que com a individus socials som. Però no deixa de ser una paradoxa que aquesta llibertat estigui associada a tants moments de patiment, de posar a prova el nostre cos i la nostra resistència mental demanant-los superar límits poc naturals. Un patiment que, a més, va acompanyat moltes vegades de decepció i ràbia quan els resultats no són els que voldríem o quan les lesions no ens deixen construir com a atletes.

 

22a Cursa Popular de Caldetes

Autor: Piri

La cursa de Caldetes (Caldes d’Estrac) del 13 de març del 2011 és un circuit urbà, anomenat de “Les quatre viles” en referència a Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d´Estrac. En un principi, resultava un traçat de 10 quilometres, amb sortida i arribada en la mateixa població.

Foto de Barceruel (Corredors.cat)

 

 

Des del meu sofà [09]

Autor: Enric H. March

Si algú estava esperant que parlés del sopar, no ho faré. Cadascú sap com s’ho va passar, com va acabar la nit i amb qui. Jo m’ho vaig passar molt bé (què he de dir, no?). I com li vaig dir a una de les comensals només veure-la arribar: ja sabia jo que valia la pena anar-hi (aquí em faria falta un emoticó).

Com que una emoció treu una altra emoció (no era així?), parlarem de l’esdeveniment de la setmana: la Marató de Barcelona.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online