Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

La regularitat dels fideus

Autor: Prudi

Sembla que és una veritat universal allò de que com més allunyat de Barcelona, millor avituallament post cursa. És una opinió molt sui generis, però qui no recorda els entrepans de butifarra de Castellbisbal, o la brioxeria de Bràfim? Trenca aquesta llegenda urbana la Nocturna de l’Hospitalet, que a una parada de catalans de la gran urbs, ofereix una magnífica fideuà per recuperar-se de l’esforç fet. Però anem a pams.

Cursa_Nocturna_Ciutat_de_lHospitalet_2011_589

 

Des del meu sofà [11]

Autor: Enric H. March

L’esclat de la primavera m’ha afectat les hormones i la intensitat intel·lectual se m’ha escolat per les escletxes de l’hipotàlem. Han estat cinc setmanes de fer voltes al sofà i de no mantenir massa activitat al fòrum. D'aquí el retard a publicar un nou article Des del meu sofà. Però és que començo a estar una mica cansat. No de córrer, sinó de competir; millor encara, de participar. O de no fer-ho. D'haver-me de preocupar quan m'inscric o de quan ja no ho puc fer. D'haver de fer previsions a llarg termini. De no poder decidir on i quan vull competir. De suportar massificacions.

 

 

Descobrint el Montgrí

Autor: Prudi

Segur que tothom coneix l’Empordanet, paratge que s’estén des de Palafrugell fins a Torroella de Montgrí, si fa no fa. Pels voltants s’hi troben curses variades, algunes per les Gavarres, la famosa marató d’Empúries una mica més amunt, i d’altres, tant en ruta com de muntanya. Els camps d’arròs, els camins de ronda al costat del mar, els boscos de Begur... tots són indrets on de ben segur molts hem fet quilòmetres en alguna ocasió, aprofitant un cap de setmana o unes vacances. Ara bé, pujar pels corriols del parc natural del Montgrí, això ja és una altra cosa.

 

Sabatilles solidàries: un èxit!

Autor: 'crica'

Durant els dos dies previs a la Marató de Barcelona, l'Associació Esportiva Corredors.cat va dur a terme la tercera edició del seu projecte Sabatilles Solidàries, consistent en recollir material esportiu usat, però en bon estat, i donar-lo a entitats benèfiques.

SABATILLES_SOLIDARIES

 

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online