Corredors.cat

Temes més nous al fòrum

Cursa Ciutat de Cornellà

Autor: JoanDeGracia

2 d’Octubre. Data marcada en el meu calendari per participar en la meva 7a cursa del 2011.

Accions prèvies a la cursa: estudi detallat del circuit, de l’altimetria, visita a Google Maps o similars per veure els carrers per on passarem, quin clima farà (temperatura, humitat, velocitat i direcció del vent…), preparació el dia abans de la roba, visita al foro Correcat per llegir els darrers consells, ànims, etc, es a dir… tot alló que els corredors populars no fem mai, oi?

 

Enganxat a córrer

Autor: Dani Renalías, "Tigerman7"

 Mai he sigut un d’aquells nois que de ben petits destaquen fent esport. Recordo les classes d’educació física a l’escola com una barreja entre moments de passar-m’ho d’allò més bé –quan, per exemple, podíem jugar un partit de futbol o fèiem algunes sèries d’abdominals– i altres moments de suor freda i aquell patiment que t’aporta la sensació d’inseguretat –com per exemple quan tocava fer circuits amb plínton i potros combinats amb mil variants de tombarelles diverses–. Però també recordo perfectament com m’alegrava cada cop que ens “tocava” fer la prova de la course navette o fer unes quantes voltes als patis. En aquest cas, per a mi, no hi havia cap mena de risc afegit, només calia córrer, potser cada cop més i més ràpid, però bàsicament i principalment córrer. Sense ser-ne massa conscient, m’agradava, m’ho passava bé sempre que ho feia i a més m’adonava que no me’n sortia del tot malament. Estava descobrint un esport genial!

 

½ de Sant Cugat, una visió molt particular

Autor: Prudenci Gatell, "prudi"

Quan afrontes una cursa per un recorregut desconegut, la sensació d’intranquil·litat no t’abandona en cap moment. Moltes vegades, fins i tot els dies previs, ja sents aquell rau rau i estudies perfils, altimetries, recorreguts, fins i tot apropes i allunyes el zoom del Google maps per veure per on hauràs de passar i intentar retenir el màxim de referències.

 

Des del meu sofà [12]

Autor: Enric H. March

Els apunts, les reflexions, digueu-li com vulgueu, Des del meu sofà s’estan allargant massa en el temps. L’estiu és gairebé a tocar i potser comença a ser hora de fer altres coses. Potser serà que estic corrent (ja no em fa mal res, més enllà de la memòria i el record dels ritmes atlètics passats). Mirar l’atletisme des de dins ofereix una perspectiva que no és la mateixa que s’obté des de la distància i la quietud.

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

UsuariUsuaris online