Corredors.cat

Temes m茅s nous al f貌rum

Cursa de la Tardor

Autor: Alfons99

9 d'octubre de 2011. Matinal espl猫ndida la d'aquest diumenge de tardor que es lleva fresquet -per fi!- tot i el sol que s'albira de bon mat铆. Arribem a Sant Andreu de la Barca i de seguida veiem els r猫tols que ens indiquen la direcci贸 de la Cursa de la Tardorque venim a fer, el Rafa i jo, per primera vegada.

Ens agrada molt veure que l'aparcament 茅s a tocar de la sortida i que sigui vigilat ens d贸na la tranquil路litat de saber les nostres coses segures. Arribem a la zona de sortida i el Debu ens d贸na la benvinguda des del seu inseparable micro. Sons i paraules familiars que ajuden a passar el temps d'espera. Anem a buscar el dorsal i el Javi Ortega ens tracta amb defer猫ncia. He passat dos dies mig grip贸s per貌 diumenge 茅s dia de cursa i si em puc llevar, vaig a c贸rrer.

 

23陋 Cursa de Fons a Sant Mu莽

Autor: Ramon_B

muc

Aquest Cursa de Fons a Sant Mu莽 molt ben organitzada perla U.A.Rub铆 comen莽a a ser una cl脿ssica en el meu calendari despr茅s de participar en les dues darreres edicions.聽Porto donant-li voltes al recorregut tota la setmana ja que la pujada de 2 Qm a l鈥檈rmita de Sant Mu莽 es for莽a dura, tot i que enguany es per asfalt.

 

Muntanya o asfalt?

Autor: David (eiger)

muntanya_o_asfalt

Correm per dalt la carena i al cap d鈥檜na estona ja som de nou a l鈥檜rbanitzaci贸. No ens adonem, estem fent el que m茅s ens agrada : c贸rrer ! Ho fem lliurement, sense cap m茅s supervisi贸 que la nostra i tant se val on ho fem, amb qui i el temps que fa. Quan se鈥檔s fica al cap, ens hi hem de posar, sigui l鈥檈stona que sigui. L鈥檈xcusa 茅s aquella cursa, per貌 en el fon,s el que m茅s desitgem 茅s gaudir dels entrenaments i de la planificaci贸.聽Sempre en tenim ganes de qu猫 arribi la competici贸 per貌, 驴qu猫 fariem tants dies sense cal莽ar-nos les bambes ? Senzillament impensable, ens tornariem agressius i poc tolerants, potser. C贸rrer ens fa m茅s lliures.

 

Una milla

Autor: bego

[per llegir mentres escoltes lam煤sica聽]

Avui tinc ganes de c贸rrer, i m鈥檃treveixo a fer-ho. S贸c una corredora dolenta, per貌 molt dolenta. Amb cames que es mouen i cap que s鈥檃tura. Aix铆 que, sense deixar d鈥檈ntrenar les cames, comen莽o una preparaci贸 espec铆fica per a鈥︹ el cap!

 

labotiga-banner - nou

banner-lliga1

Usuari