Anunci de la Trailwalker 2012 als mitjans impresos

Els mesos de gener i febrer 2012 ens han sorprès amb l’aparició d’una foto nostra de l’equip en primer plà, per ajudar a promocionar la causa en aquesta nova edició. L’organització ens va sol·licitar permís per a utilitzar la foto amb aquesta finalitat i fins a la data hi ha diferents mitjans on s’ha publicat:
- revista “Marathon” gener, publicada en contraportada a pàgina sencera
- revista “Runner’sworld” gener publicada en pàgina sencera
- revista “Sportlife” febrer publicada en pàgina sencera
- diari “Sport” dia 17 de febrer, publicada junt un article sobre el repte
Una bona sorpresa i molts records per al nostre equip !!!

Entrada de Trailwalker | Etiqueta | Deixa un comentari

Reportatge “Temps d’aventura” produït per TV3 sobre Curses Solidàries

cliqueu aquí

Entrada de Trailwalker | Etiqueta | Deixa un comentari

Reportatge complet de seguiment de l’equip Corredors.cat

cliqueu aquí

Entrada de Trailwalker | Deixa un comentari

Video facilitat per Sportvicious

cliqueu aquí

Entrada de Corredors.cat, Trailwalker | Deixa un comentari

Video-resum gentilesa de Canal Taronja

Entrada de Trailwalker | Deixa un comentari

Classificacions del repte i altres dades

Bé, un cop acabat el repte ja podem fer les primeres conclusions en fred i amb dades de l’organització.

Classificacions oficials

Val a dir que l’organització ha fet prevaldre un criteri solidari alhora d’establir-les doncs s’ha compensat els temps d’espera d’alguns equips que van haver d’aturar al control de Mura per incidències alienes del marcatge, així com també pel cas dels equips que van ser afectats per aquesta manipulació de les senyals abans d’arribar a Rellinars.
Sigui com sigui, el repte esportiu va ser pel nostre equip que en tot moment va marxar primer.

143 equips van podem completar el recorregut, tot i que alguns equips van arribar a Monistrol amb algun membre de menys. La resta, uns 71, van abandonar per motius diversos. Principalment s’ha de tenir en compte que la prova es va fer dura pel fet d’allargar-se algun km. més del previst i per la tempesta elèctrica caiguda en certes hores de la nit. Nosaltres vem aconseguir arribar en 15 hores i mitja, més tard del previst degut bàsicament a que van sortir 3 kms. de més en el tram de Mura-Rellinars i a que les referències de temps rebudes en tot moment dels equips perseguidors eren importants.

El repte solidari de la Trailwalker ha aconseguit un total de donatius d’uns 470.000 €, i això és el que verdaderament compta. El nostre sacrifici i esforç per al tema esportiu, queda en segon terme malgrat l’excel·lent resultat aconseguit.

Us deixem uns temps de pas aprox. pels diferents punts de control:
Sta. Maria Palautordera 9 h.
El Figaró 12h. 15m
Sant Feliu de Codines 14h. 30m
Sant Llorenç Savall 16h. 45m
Coll d’Estenalles 18h. 30m
Mura 19 h. 45m
Rellinars 22 h. 30m (tram conflictiu, part de nit)
Monistrol 0 h. 28m

Entrada de Corredors.cat, Trailwalker | Deixa un comentari

CAMPIONS ESPORTIUS DE LA 1ª IO TRAILWALKER !!!

cares de patiment a l'arribada
Que bonic és llevar-se un diumenge i pensar en la feina ben feta. Aquesta nit ha estat una nit de sensacions, intentant assumir el que ahir va succeïr. Algú de nosaltres no ha dormit gens en tota la nit, copsat pel dolor però ben sencer. Acabar una marxa d’ultradistància com la Trailwalker-3 monts, amb tempesta oberta, camins fets rius i kms. de més imprevistos per desviacions del recorregut, és una situació èpica. El cansanci arriba als límits, tot i que quan un gaudeix d’aquesta manera tan boja i diferent de passar el temps, seriem capaços de fer més i més kms. fins assolir qualsevol objectiu. Això és el que ens agrada.
L’evolució del repte esportiu va ser força senzill i inesperat pel nostre equip, doncs des del primer moment vem sortir primers i d’una forma constant vem anar incrementant la distància respecte els equips perseguidors. Clar que vem pagar l’esforç inicial més aviat del previst, però per sort tot va quedar en un ensurt. Competir sense pressió és quelcom al que un no hi està gaire acostumat, fet que ens va poder permetre relaxar-nos i gaudir com mai d’una jornada tan esperada desde feia mesos.
Els donatius estan fets, l’esforç físic també. Ara només queda el post-repte: el de la recuperació i assimilació de l’èxit aconseguit. Qui ho diria que per aconseguir fer pous d’aigua pel tercer món, ho acabaríem pagant amb un bon aiguat en el primer món.
Gràcies a tots pel vostre aclaparant i massiu recolzament. El Rül, Guido, Oriol, Jordipapiol, Koala, Mireiads i l’Eiger mai us ho podrem pagar.
En breu us deixarem la nostra crònica ampliada.

Us deixem un enllaç on anirem penjant totes les fotos

Entrada de Corredors.cat, Trailwalker | Etiqueta , | 2 Comentaris